Els nostres vehicles

El trasllat es fa amb furgons de classe A1 i A2 en perfectes condicions. Què significa això? El transport sanitari de classe A1 i A2 té capacitat per traslladar a una o dos persones en llitera o cadira de rodes.

Cal destacar que l’equipament tècnic dels nostres vehicles permet combinar diferents tipus de transport d’un mateix pacient — tant en cadira de rodes com en llitera. Comptem amb cadires especials amb agafadors (també lliteres) per tal de garantir un trasllat còmode del pacient en la planta superior d’un edifici. Així, els nostres especialistes traslladen el pacient dins i fora de l’edifici de manera còmoda i àgil. En introduir al pacient dins del vehicle, la cadira pot convertir-se en llitera i permetre així un traspàs còmode al llit del furgó.  

Hem triat marques com Volkswagen, Mercedes-Benz i Ford perquè confiem en la seguretat i fiabilitat d’aquest vehicles. L’experiència ens ha demostrat que aquests són els vehicles més segurs i tècnicament més fiables per dur a terme la nostra missió — còmodes, estables, pràctics i, el més important de tot, segurs en el transport de persones assegudes i tombades.

Pots acompanyar el teu familiar o amic durant el trajecte per tal de proporcionar-li suport emocional si fos necessari. Nosaltres ens ocupem de garantir la seguretat i la comoditat en la carretera.

IMG 0601
IMG 0615
IMG 0633
IMG 0635
IMG 0636
IMG 0637
IMG 0644
IMG 0653
IMG 0655
IMG 0658
IMG 0674


L’equip

L’equip de Medical Transporte a València està format per conductors locals i assistents qualificats que saben com transportar persones amb necessitats especials — essencial per tal de garantir el màxim confort dels passatgers.

Els nostres conductors coneixen l’entorn a la perfecció per tal de dur-te a tu o al teu familiar a la destinació escollida en el menor temps possible.

Parlem espanyol i rus.

Formulario de contacto