Qui som?

Medical Transporte - som una empresa internacional amb seu a Europa especialitzada en el transport sanitari professional de persones assegudes o tombades amb necessitats especials.

Ens encarreguem del teu trasllat o del trasllat de familiars a hospitals, residències, revisions mèdiques o anàlisis. També pots visitar familiars d’una altra ciutat o rebre atenció mèdica en un altre país. Per descomptat, la tornada està inclosa.

Malgrat que la nostra flota està ubicada a València, oferim un servei de transport sanitari per tota Espanya, així com per altres països europeus.

Els nostres serveis van adreçats tant a particulars com a empreses (entitats asseguradores, clíniques o residències).

Com a empresa, ens encarreguem del transport sanitari, però no de l’assistència sanitària en arribar o durant el trasllat.

IMG 0633
IMG 0650 1
IMG 0653
IMG 0674 1

 

Orígens

L’empresa va sorgir en 2012, quan SIA MED transports es va establir a Riga (Letònia), per tal d’oferir un servei de transport sanitari no sols a Letònia sinó per tota Europa. Un any més tard, es va convertir en una de les empreses de serveis de transport sanitari més demandades tant al mercat local com a l’europeu.

Vist l’èxit, l’equip directiu de l’empresa va decidir expandir-se fins convertir-se, en 2018, en una empresa internacional amb seu també a València.

Malgrat que fa poc de temps que som a València, cada vegada més persones coneixen els nostres serveis. Oferim un servei de màxima qualitat, assistència professional en el trasllat de persones assegudes o tombades, així com de pacients en situacions més complicades (com per exemple després d’un ictus).

Comptem amb professionals altament qualificats en el transport de persones amb necessitats especials per tal d’assegurar la màxima comoditat i seguretat.

 

Missió

El nostre treball consisteix a facilitar i agilitzar la vida de les persones amb necessitats especials i eliminar els obstacles que els impedeixen desplaçar-se a altres ciutats o països. Treballem a qualsevol ciutat i país. Comptem amb experiència en el transport sanitari internacional a Letònia, Espanya, Alemanya, França, Itàlia i Polònia.

En viatges de llarga distància, sempre comptem amb dos conductors. D’aquesta manera evitem la fatiga. Et pot acompanyar un familiar durant el trajecte si necessités suport emocional.

Si vols més detalls, contacta amb nosaltres en qualsevol moment.

 

Medical Transporte – assistència professional i de qualitat a tan sols una trucada!

Formulario de contacto