Serveis i tarifes

Proporcionem un transport sanitari ràpid, còmode i segur per a persones amb necessitats especials.

Ens trobem a València, però et portem a tu o al teu acompanyant a qualsevol lloc d’Espanya o Europa, com sigui necessari. Som professionals del transport internacional de persones assegudes o tombades.

Oferim un transport sanitari directe a hospitals i des d’hospitals, residències, revisions mèdiques o anàlisis per tota Europa, així com transport de visita a familiars en altres ciutats o països.

Malgrat que la nostra flota està ubicada a València, oferim un servei de transport sanitari per tota Espanya, així com per altres països europeus.

Rebem a diari demandes des de diversos països i, per aquest motiu, estem cada vegada més presents a Europa. Els nostres especialistes compten amb experiència en transport sanitari a Alemanya, Itàlia, França, Polònia, Letònia i Espanya.

IMG 0633
IMG 0653
IMG 0655

 

A València, la tarifa és fixa. No varia segons la distància:

25 EUR/persona asseguda

35 EUR/persona tombada

 

En cas d’haver de pujar o baixar a la persona d’un edifici, es pot afegir un servei addicional d’1 EUR/pis.

Acompanyament del pacient— gratuït (per a una persona). Pots acompanyar el teu familiar i donar-li suport emocional si el necessita.

Si el que necessites és transport sanitari a altres ciutats o països i vols saber-ne el preu, no dubtes a contactar-nos al +34 960130140.

El nostre equipament és nou, fiable i còmode. Els nostres conductors saben com alçar, traslladar i seure o tombar correctament en el vehicle. Quelcom molt important quan es tracta de persones amb necessitats especials.

 

OBSERVACIÓ:

Som una companyia de transports. No oferim servei d’assistència sanitària durant el trasllat.

Formulario de contacto